Aan de slag bij de lokale radio en televisie?

Leuk dat je interesse hebt! Bij Drtv werken we op (semi-)professioneel niveau. Daarom zoeken we naar bevlogen mensen die zich voor langere tijd willen inzetten, of het nu gaat om medewerkers, vrijwilligers of stagiairs. Je krijgt daarvoor veel mogelijkheden terug om jezelf te ontplooien. * Ervaring opdoen in geschreven en audiovisuele, journalistieke verslaggeving. * Bedenken, uitvoeren en presenteren van radio- en tv-programma's. * Vormgeven van en bijdragen aan de bereikbaarheid en bekendheid van Drtv, bijvoorbeeld via nieuwe (sociale) media. * ... Maar ook vormgeven van en bijdragen aan de (interne) structuur en het beleid van Drtv, en aan het samenwerken met andere organisaties en omroepen.

Lijkt het je wat? Bij Drtv zoeken we invulling voor de volgende taken:

  • Bureauredactie 
  • Presentatie (radio en/of televisie)
  • Camerawerk (zowel op locatie als in onze studio)
  • Montage van het camerawerk
  • Sociale mediaredactie
  • Technicus (radio en/of televisie)

Van redactiewerk tot presenteren en van camerawerk tot monteren, het is allemaal mogelijk bij dé lokale omroep van Deventer en omgeving.  

Wil je meer weten? Stuur een mail naar d.sinnema@deventerrtv.nl en vertel ons dan wat over je achtergrond en interesse. Of loop eens binnen bij Drtv. We zijn gevestigd op het terrein De Gasfabriek aan de Zutphenseweg 6. We vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn. 

Stage

We zijn altijd geïnteresseerd in stagiairs die voor een half jaar of langer graag bij ons aan de slag willen. Zeker - maar niet exclusief - als je een audiovisuele opleiding volgt.

Maatschappelijke stages / snuffelstages: we respecteren de maatschappelijke stages en snuffelstages die het voortgezet onderwijs initieert. Helaas is het voor ons niet mogelijk om op dit moment invulling te geven aan deze stages.

Interesse? Stuur een mail met motivatie naar: d.sinnema@deventerrtv.nl.