Cliëntenraad zoekt vrijwilligers

De Cliëntenraad aan de Hofstraat 14 in Deventer is naarstig op zoek naar meer medewerkers. Het betreft vrijwilligerswerk en er wordt sowieso enige betrokkenheid bij Deventer verwacht.

Niet alleen zijn de cliënten die bij de Cliëntenraad komen nogal divers, ook van de medewerkers mag dat worden verwacht. Van jong (er is een tweetal stagiaires) tot ouder (een aantal is reeds met pensioen) en met een zeer uiteenlopende achtergrond.

Om het werk te kunnen doen is het niet noodzakelijk maar wel erg prettig om enige kennis van de sociale wetgeving en bijvoorbeeld de participatiewet te hebben. Mensen die de Cliëntenraad bezoeken komen met zeer uiteenlopende vragen, van belastingen tot kinderopvang en van studiefinanciering tot uitkering. Vaak betreft het helpen met invullen van formulieren of het aanvragen van het één en ander, al dan niet telefonisch.

Neem vooral contact op met één van de medewerkers wanneer je/u belangstelling heeft, Het telefoonnummer is 0570-643699 en de openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.


Trefwoorden: clintenraad
Geplaatst

woensdag 13 september 2017 | 14.45 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 14 september 2017 | 14.38 uur

Auteur

Marcel van der Meer