Modeshow en gratis buitenbios op zaterdag 16 september in Boreel

Op zaterdag 16 september is het modeshow-time bij Winkelcentrum Boreel. Thema: najaar in de mode! Combineer een dagje winkelen en de zaterdagse boodschappen met een bezoekje aan de inspirerende catwalkshow die plaatsvindt om 14.00 en 15.00 uur. De show is rijk gevuld met fashion, dans (door dansers van Dansschool Eppink), muziek & Deventerse modellen. De afgelopen maand hebben Deventenaren zich via Facebook kunnen opgeven als model. Er zijn veel aanmeldingen binnengekomen. De geselecteerde modellen zullen met behulp van een professionele choreograaf en dansers een daverende show in elkaar zetten. Tevens maken de modellen kans op één van de Boreel modecheques t.w.v. € 100,-. Een jury bepaalt welke modellen er winnen.

De verhoogde catwalk staat deze dag op het Boreelplein. Geniet van mooie combinaties & originele presentaties van dé nieuwste collecties van de Boreel modewinkels. Deventer modestad van Nederland? Op zaterdag 16 september gaan we er voor!

Bezoek gratis de buitenbios!

Een film in de open lucht bekijken; daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld bent en je mag wegdromen onder de sterren.

Boreel organiseert eveneens op zaterdag 16 september een openluchtbioscoop, waar je gratis plaatsneemt. Vanaf 21.30 uur zijn alle inwoners van Deventer e.o. van harte welkom! De film die deze avond uitgezonden wordt is ‘Gooische Vrouwen’, een van de succesvolste Nederlandse films aller tijden.

Je zit natuurlijk het lekkerste in jouw eigen stoel, dus vergeet deze niet mee te nemen. Denk aan warme kleding en eventueel een dekentje.

Meer informatie is te vinden op: www.boreeldeventer.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/WinkelcentrumBoreelDeventer/

Geplaatst

dinsdag 12 september 2017 | 11.00 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 13 september 2017 | 03.10 uur

Auteur

Milan Keskin