De column van Milan

Tijd voor een column van echt persoonlijke aard. Na jaren zwoegen heb ik dan eindelijk mijn opleiding journalistiek afgerond. Vlag uit? Nee, ik doe niet mee aan die onzin. Gisteren was mijn eerste dag zonder school, ik merkte direct dat ik mijn tijd moest gaan vullen. Dus blijf ik voorlopig nog mooi mijn collega’s bij Deventer RTV pesten!

Ondanks dat ik het erg naar mijn zin heb bij de omroep hoop ik in het najaar te verhuizen naar Zuid-Afrika om mijn dromen na te jagen. Een plan dat al jaren vast staat. Dus als er nog mensen zijn met contacten in Zuid-Afrika, ik houd me aanbevolen. Tot die tijd werk ik met alle plezier bij Deventer RTV, dus Deventer is nog niet van mij af!

Dat betekent dus ook dat ik aankomend jaar voor het eerst in vele jaren geen seizoenskaart neem van Go Ahead Eagles. Toch was dit geen moeilijke keuze. Ondanks dat ik al sinds dat ik klein was er op de tribune zit en een echte “Eagle” ben, merkte ik afgelopen seizoen al dat het plezier bij mij compleet verdwenen was. Daarnaast besloot de club ondanks de degradatie de prijzen nog even op te schroeven. Afgelopen jaargang kostte mij bijna 500 euro. Ja, bier kost ook geld. Voor een 20-jarige met wilde verhuisplannen een hoop geld.  Daarbij heeft de club mij nou ook niet echt kunnen overtuigen met aankopen. Keuze was snel gemaakt ja…

Tot volgende week!

 

@MilanKeskin

Geplaatst

vrijdag 16 juni 2017 | 15.08 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 16 juni 2017 | 16.16 uur

Auteur

Milan Keskin