Motiemarkt op 7 juni 2017

Op woensdag 7 juni 2017 organiseert de gemeenteraad voor de tweede keer een Motiemarkt. Op deze markt kan iedereen die in Deventer woont, werkt of actief is, ideeën en plannen voor de stad onder de aandacht brengen van de raadsleden. En dat kan over elk onderwerp gaan.

De gemeenteraad vindt vooral het contact met bewoners belangrijk. Samen zijn we verbonden aan de gemeente Deventer. De raad spreekt graag met u over waar (extra) aandacht voor nodig is. Daarom wil de raad ook dit jaar een motiemarkt organiseren, op woensdag 7 juni, van 19.00 uur tot 21.30 uur in het stadhuis van Deventer. 
 
Spreekt een idee voor de stad aan, dan kunnen raadsleden dit idee adopteren. Hiervoor stellen zij samen met de initiatiefnemer een motie op, die de politieke partij indient bij de raadsbehandeling van de voorjaarsnota. 
 
Tijdens de eerste editie in 2016 werden tien ideeën gepresenteerd. Drie daarvan werden op de agenda gezet voor het voorjaarsdebat, waarvan twee aangenomen. Ideeën van andere initiatiefnemers werden meegenomen in beleidsvorming of door ambassadeurschap verder gebracht.  
 
Heeft u een idee hoe Deventer nóg beter, aantrekkelijker, veiliger of groener wordt? U kunt zich tot  29 mei a.s. aanmelden bij de raadsgriffie via griffie@deventer.nl of telefoonnummer 0570 69 3232.  
 

 
 


Trefwoorden: motiemarkt
Geplaatst

vrijdag 19 mei 2017 | 09.39 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 19 mei 2017 | 10.41 uur

Auteur

Caroline van den Enden