Agenda


8 sep

8 september tot 30 oktober | Esther Buitenhuis in De Ontmoeting

In de maanden september en oktober exposeert Esther Buitenhuis in het Christelijk inloopcentrum De Ontmoeting aan de Nieuwstraat 19-21 in Deventer.

tijd 00.00 uur

15 okt

15 oktober tot 5 november | Tentoonstelling ‘Beyond the bubble’

Into the Great Wide Open & Kunstenlab onderzoeken de rol van kunst op het festival Wat is de positie van kunst op een festival? Draagt kunst bij aan de kracht van de ‘bubbel’ die het festival is of prikt zij hem juist door? Kunstenlab en Into the Great Wide Open (ITGWO) gingen een bijzondere samenwerking aan en vroegen 3 kunstenaars om dit interessante spanningsveld te onderzoeken. Maze de Boer, Wouter Klein Velderman en Hidde van Schie maakten ieder een voorstel voor een kunstwerk. Het project van Hidde van Schie 'Welcome to the jungle' is uitgevoerd tijdens Into the Great Wide Open in september dit jaar. De tentoonstelling ‘Beyond the Bubble’ toont de resultaten van dit project over de relatie beeldende kunst en festivals.

tijd 16.00 uur tot 19.00 uur

22 okt

22 oktober tot 29 oktober | Cinekid in de herfstvakantie

In de herfstvakantie, van zondag 22 t/m zondag 29 oktober, is het weer tijd voor Cinekid! Dit filmfestival voor kinderen van 4 tot 14 jaar is te bezoeken in filmhuis De Keizer.

tijd 13.00 uur
tags cinekid filmhuis de keizer

22 okt

22 oktober | Herfsttintentocht in Bathmen

De bladeren beginnen te kleuren, de dagen worden korter en er verschijnen paddenstoelen. Tijd voor de jaarlijkse Herfsttintentocht van de Stichting Bathmen Promotie. De wandeltocht wordt op zondag 22 oktober gelopen.

tijd 13.00 uur tot 17.00 uur

26 okt

26 oktober tot 27 oktober | Stand-up comedian Caroline Sanders in De Fermerie

Comedienne, actrice en cabaretiere Caroline Sanders komt naar Deventer om daar haar one-woman theater cabaret stand-up comedy show 'Punk' te doen.

tijd 20.30 uur tot 22.30 uur
tags stand-up comedy

11 nov

11 november | Goede doelenloterij bij de Deurzakkers

Maak kans op mooie prijzen, steun de vereniging en bepaal zelf een goed doel! Koop nu online loten via www.natuurlijkdoeikmee.nl en steun de Voedselbank Deventer, Vrienden van Deventer Ziekenhuis of Stichting Present – Deventer.

tijd 10.00 uur tot 20.00 uur